Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Τατιάνα Στεφανίδου: Καυτές καλοκαιρινές πόζες με sexy bikini


Όπως συνηθίζει να λέει, της αρέσει πολύ το φαγητό και καταπιέζεται στη θέα των γλυκών λιχουδιών, ωστόσο δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί για το κορμί της, γιατί όπως μπορείτε να διακρίνεται και εσείς από τις παρακάτω φωτογραφίες που συλλέξαμε μόνο για εσάς, διαθέτει ένα άψογο και καλοδιατηρημένο σώμα! Ο λόγος για την οικοδέσποινα της εκπομπής “Μία”, που δεν είναι άλλη, από την Τατιάνα Στεφανίδου.

Κάθε της εμφάνιση με μαγιό, μπορεί να δυσκολεύει αρκετά τους paparazzi, αφού όπως υποστηρίζουν και οι ίδιοι είναι η πιο «δύσκολη» celebrity, αλλά όταν την «τσακώσουν» με το φακό τους, κάθε τους λήψη είναι και μοναδική, αφού η Τατιάνα Στεφανίδου, αποδεικνύει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να έχει ωραίο κορμί, αρκεί να το θέλει!

Έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, την Λυδία και τον Νικόλα διατηρείται σε άψογη φυσική κατάσταση, αφού και προσέχει την διατροφή της, επιλέγοντας την μεσογειακή διατροφή αλλά ταυτόχρονα, προσπαθεί και να γυμνάζεται όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της το επιτρέπουν. Άλλωστε, τα Σαββατοκύριακα, δεν αποχωρίζεται το ποδήλατό της, για κοντινές αποστάσεις στην περιοχή της Κηφισιάς, όπου διαμένει, κάτι που την κρατάει σε φόρμα!Απολαύστε την παρακάτω
loading...











Loading...


EmoticonEmoticon